Opinie….

konsultacje

Rated 5,0 out of 5
2024-01-02

Dziś pierwsze konsultacje z Robertem. Rozmowa na wysokim poziomie merytorycznym. Robert udzielił mi kilku istotnych wskazówek . Bardzo polecam

Darek

Projekt ZakopiecFX Members

Rated 5,0 out of 5
2023-11-05

Zdecydowanie polecam. Robert to trader z ogromnym doświadczeniem i profesjonalnym podejściem. Na zajęciach grupowych w bardzo prosty sposób pokazał swoje podejście do tradingu. Najbardziej jestem zadowolony za nauczenie dobrego podejścia mentalnego do tradingu, co zaprocentowało po jakimś czasie. Jestem bardzo wdzięczny za możliwość uczestniczenia w zajęciach na zoom. Pozdrawiam.

Marcin

Konsultacje

Rated 5,0 out of 5
2023-10-24

Polecam wszystkim niezdecydowanym aby zacząć od konsultacji. Robert podchodzi do tematu konkretnie, bez żadnych zbędnych tematów. Rzeczowa rozmowa z przedstawieniem swoich oczekiwań oraz swojej obecnej wiedzy. Wskazówki od czego zacząć, co przygotować aby pójść dalej z tradingiem. Po prostu sam konkret.

Takie podejście pozwala na podjęcie decyzji czy chcesz iść tą drogą i czy to jest dla ciebie.

Pzdr i polecam skorzystać z konsultacji!

Krzysztof

Merytoryczne konsultacje

Rated 5,0 out of 5
2023-10-19

Forex to dla mnie dość nowe doświadczenie i polecam każdemu kto zaczyna swoją przygodę najpierw porozmawiać z kimś doświadczonym. Robert od wielu lat w tym siedzi więc powie Ci jak zacząć albo lepiej nie zaczynać, i że to nie jest zajęcie dla każdego. Lepiej dowiedzieć się o tym wcześniej niż później. Nie owija w bawełnę, nie obiecuje złotych gór, i może przestrzec przed najczęstszymi błędami.

Wiec jeśli chcesz dowiedzieć się czy to zajęcie dla ciebie to skorzystaj najpierw z konsultacji.

Pozdr 🙂

Karol
Verified

ZakopiecFX grupa szkoleniowa

Rated 5,0 out of 5
2023-07-19

Polecam szkolenie wszystkim traderom którym czegoś brakuje do osiągnięcia sukcesu w tradingu. Robert bardzo doświadczony trader przedstawił swoją nagromadzona wiedzę w sposób rzetelny i skondensowany-same najstotniejsze rzeczy do których zapewne doszedłbyś jednakże wymagało by to dni, miesięcy spędzonych przed wykresem. Nakierowuję Cię odpowiednie tory i niweluję cały szum który kręci się wokół tradingu. Szkolenie połączone z ciężką pracą, dyscypliną pozwoli osiągnąc sukces w tradingu :-).

Pozdrawiam, Roberta i wszystkich uczestników szkolenia.

WojtekP
Verified

Jeśli tu trafiłeś to oznacza, że miałeś dużo szczęścia, a ze szczęściem mozna zrobić wiele ... albo z niego skorzystać, albo je zaprzepaścić

Rated 5,0 out of 5
2023-05-19

Jeśli tu jesteś to myślę, że warto skorzystać ze szkolenia/mentoringu, tak jak ja wykorzystałem swoją szansę, a uważam, że miałem szczęście że tu trafiłem.

W niejednym szkoleniu uczestniczyłem i jest ono najlepsze, przede wszystkim dzięki prowadzącemu…, który bardzo ciekawie tłumaczy swoje podejście do rynku i , co ważne, na podstawie własnych doświadczeń, nie teoretyzuje. Omawiał również na bieżąco nasze zagrania, co jest bardzo wielką wartością.

Jeśli szukasz gotowego planu w stylu tu wejdź a tu wyjdź, to nie jest to dla Ciebie.

Jeśli natomiast szukasz kogoś kto pokaże Ci jak logicznie patrzeć na rynek i dzięki temu szukać swoich przewag, a tym samym zarabiania pieniędzy to jest to coś dla Ciebie.

Niezależnie od tego czy masz już swoją strategię, czy dopiero jesteś na początku drogi warto skorzystać, bo Robert wiele uwagi poświęca również na uporządkowanie tradingu, swojego podejścia a bez dobrego “mentalu” nawet najlepsza strategia nie zadziała. Poza tym to również okazja poznania ludzi o podobnych zainteresowaniach, “rynkowo zakręconych” 🙂

Dzięki Robert za przekazywaną wiedzę.

Jacek K

Jacek K
Verified

Zdecydowanie 10 gwiazdek...

Rated 5,0 out of 5
2023-05-16

Najlepsze, najbardziej rzetelne i ogólnie naj pod każdym względem szkolenie w jakim brałam udział. W małych grupach. Wszystko jest tak zorganizowane, że jest porównywalne do indywidualnego mentoringu. Zero teoryzowania, pełne skupienie na praktyce. Robert poświęcił się i zaangażował w to co stworzył, tak jakby robił to dla najlepszych przyjaciół, a nie zupełnie obcych ludzi. W dodatku cena jest naprawdę symboliczna. Duży nacisk na dziennik, zadania domowe, mental, wszystko co najbardziej istotne. Bardzo doceniam również fakt, że Robert ciągle nam patrzył na rączki, sprawdzał co robimy i dlaczego, czy trzymamy się zasad, pytał jaki temat, w jakiej formie by nam bardziej pomóc. Mógł nagrać kilka filmików i jak większość tzn. mentorów wziąć za to grubą kasę i dalej ćwiczcie i radźcie sobie… Uważam że jest jedną z niewielu osób, które można nazwać prawdziwym MENTOREM. Myślę że trudno zawrzeć w tej opinii wszystkie plusy tego szkolenia. Dla mnie olbrzymi krok do przodu i jestem naprawdę bardzo wdzięczna za możliwość uczestniczenia w nim. Trafiłam na pierwszą grupę i wspaniałych ludzi i pewnie to kwestia trochę szczęścia ale z drugiej strony Robert poświęcił mnóstwo czasu na indywidualne rozmowy z wieloma osobami, by te grupy były właśnie takie jak były. Dużą wartością dodaną była dla mnie możliwość uczestniczenia w kolejnych grupach. Czasami po raz n-ty tłumaczona ta sama kwestia staje się olśnieniem. Bardzo, bardzo dziękuję. Robert dla mnie jesteś MAESTRO. DZIĘKUJĘ

Karolina Walkowiak
Verified

ZakopiecFX Members grupa

Rated 5,0 out of 5
2023-05-15

Polecam wszystkim niezdecydowanym. Autor podchodzi do tematu rzetelnie, na ma żadnych bajek i gruszek na wierzbie, tylko realna prawdziwa praca na rynku, wskazówki czego dopilnować, a co wcale nie koniecznie musi być związanie wprost z tradingiem.

Całość jest tworzona nie tylko z myślą o zarabianiu na kontach fundowanych, ale też na zwykłych kontach własnych – sposoby prezentowane na grupie są spokojnie do wprowadzenia w oba sposoby handlu.

To co jest fajne, to w około grupy (czy też już grup) tworzy się aura wspólnej pomocy i wspólnego celu, a opinie czy też obserwacje które zostają zaobserwowane przez innych mogą pomóc Tobie w odnalezieniu się na rynku.

Marek
Verified

ZakopiecFX Members - Super

Rated 5,0 out of 5
2023-05-15

Rzetelne profesjonalne podejście fajne bo w małej grupie, praktycznie czujesz jak byś miał indywidualne konsultacje i nie ma tu żadnego owijania w bawełnę.

Polecam 100%

Mariusz Kadewicz
Verified

ZakopiecFX Members

Rated 5,0 out of 5
2023-05-15

Szkolenie – Jak oduczyć się łapać szczyty i dołki – to szkolenie jest w pewnym sensie odpowiedzią na to zadanie z którym zmaga się większość traderów.

Jest to pierwsze szkolenie w czasie którego prowadzący “pochyla się” nad zagraniami podopiecznych, nie ogranicza się do suchej teorii, ale kładzie nacisk na praktyczne wykorzystanie wiedzy. Pokazuje wiele ciekawych rozwiązań, pozwalających na uzyskanie lepszych wyników.

Jednak nie jest to zestaw regułek po zastosowaniu których staniesz się milionerem, wymagana jest ciężka praca na sobą i podejściem do rynku, aby uzyskiwać stabilne wyniki.

Wojtek
Verified

ZakopiecFX Szkolenie Grupa 3

Rated 5,0 out of 5
2023-04-25

Graj co widzisz…. Z takim hasłem w głowie przyszedłem na szkolenie, Zakopiec od początku mówił, że będzie prosto, ale nie będzie łatwo, noooooo….i miał rację. Wiedza którą przekazał to jedno, i to ta teoretyczna prosta sprawa, trudności zawsze rodzi się w implementacji, zawsze, z jakąkolwiek strategią jaką gramy największy problem to nasza głowa. I to jest ta niełatwa część, ale dzięki temu co i jak zostało pokazane i przekazane, z ogromem chęci i dużą dawką systematyczności i samozaparcia można opanować. W mojej opinii jedno z najlepszych szkoleń w jakich miałem szansę brać udział, a już napewno najlepsze jak chodzi o aspekt mentalny tradingu.

Robert jest świetnym nauczycielem, przekazującym wiedzę w sposób jasny i czytelny, jednocześnie dzięki swojemu doświadczeniu dający ogromną ilość tipsów i porad do wykorzystania na codzień podczas trade’owania.

Wracając do początku, Graj co widzisz…teraz widze 😉 i gorąco polecam każdemu, który się zastanawia, czy brać udział w kolejnej grupie. Brać. Zdecydowanie brać.

R

Robert Zerzut
Verified

Projekt ZakopiecFX Members

Rated 5,0 out of 5
2023-04-24

Wczoraj prosiłeś żeby Ci napisać jak to miało by wyglądać dalej i czego byśmy jeszcze potrzebowali.

Z mojej strony to uważam za dobry pomysł wprowadzenie live tradingu, albo właściwie taka analiza żywego rynku lub faktycznie pokazanie tego na testerze (absolutnie nie chodzi mi o live trading na zasadzie tu wejdźcie, a tu wyjdźcie).

Coś takiego jak pokazałeś w piątek, te różne setupy, formacje, ( mistrzostwo świata szczerze mówiąc, jak rynek robi to co mówisz).

Jeżeli jeszcze o mnie chodzi to mam problemy z dokładaniem pozycji w gridzie i piaramidowamiu.

Prosiłeś również o jakieś negatywne uwagi – kurde Robert nie ma, nie ma co napisać przecież Ty w to włożyłeś całe swoje serducho, a jeżeli ktoś nie potrafi z tego wyciągnąć czegoś dla siebie to napewno nie może nic Tobie zarzucić – MEGA PROJEKT.

Jeszcze raz dziękuję

Pawel G
Verified

ZakopiecFX Members szkolenie

Rated 5,0 out of 5
2023-04-24

Jeśli chodzi o mnie, to było to najbardziej wartościowe i merytoryczne szkolenie z jakiego miałem okazje skorzystać.

Bez żadnego czarowania !

Po prostu jasno i klarownie wytłumaczone zasady którymi warto kierować się w tradingu.

Każdy znajdzie coś dla siebie co po wprowadzeniu zmieni jego podejście, a to bardzo ważne.

Robert jest bardzo mocno zaangażowany i tłumaczenie zasad przychodzi mu z łatwością. Jeśli ktoś wachał by się w przyszłości , czy skorzystać z tego szkolenia, to radze się dłużej nie zastanawiać i działać.

Polecam !!!

Damian
Verified

Szkolenie tradingowe przekraczające oczekiwania ...

Rated 5,0 out of 5
2023-04-19

Przeszedłem wiele szkoleń z tradingu w przeszłości, ale to szkolenie przerosło moje oczekiwania. Po raz pierwszy uczestniczę w takim profesjonalnym i kompleksowym kursie. Prowadzący tłumaczył od A do Z, jak prowadzić pozycje, analizować sytuacje na rynku w danej chwili a nie siedziec godzinami oraz jak stosować prosta strategie.

Strategia, którą uczyliśmy się podczas szkolenia, jest prosta, ale bardzo efektywna. Dzięki niej zyskałem pewność siebie w podejmowaniu decyzji.

Dodatkowo, na szkoleniu otrzymałem mnóstwo praktycznych tipsów i wskazówek, które z pewnością pomogą mi w dalszym rozwijaniu mojej kariery jako tradera.

Jednym z najcenniejszych aspektów szkolenia było wprowadzenie do codziennośći , procedury startowej oraz nauka prowadzenia własnego dziennika tradera. Codzienne robienie zapisków, analizowanie swoich decyzji i monitorowanie postępów to coś niezwykłego – zmienia nastawienie, wzmacnia dyscyplinę i pozwala świadomie rozwijać swoje umiejętności.

Z takim nauczycielem jak nasz prowadzący, można przenosić góry. Dzięki jego mentoringowi oraz zastosowaniu psychologii i codziennych zapisków, po ponad miesiącu zaobserwowałem niesamowite efekty nie tylko w tradingu, ale także w pracy zawodowej i życiu rodzinnym. To szkolenie pomogło mi lepiej zrozumieć siebie oraz nauczyć się podejścia systematycznego do różnych aspektów życia.

Mam zaszczyt być uczestnikiem pierwszej grupy tego szkolenia i zdecydowanie polecam je każdemu, kto chce zgłębić tajniki tradingu i poszerzyć swoją wiedzę w tej dziedzinie. To nie tylko solidna baza teoretyczna, ale także mnóstwo praktycznych ćwiczeń, dzięki którym uczestnicy mają okazję zastosować zdobytą wiedzę w praktyce.

Bez wątpienia warto zainwestować czas i pieniądze w taką formę edukacji. Dzięki temu szkoleniu nauczyłem się, jak podejść do tradingu systematycznie i z zaangażowaniem. Polecam je każdemu, kto pragnie poszerzyć swoje horyzonty oraz poprawić swoje wyniki jako trader, ale także każdemu, kto chce wprowadzić pozytywne zmiany w swoim życiu zawodowym i rodzinnym.

Dzieki wielkie szefie JohnyM

Johny
Verified

Projekt ZakopiecFX Members

Rated 5,0 out of 5
2023-04-15

Strategia jest prosta do nauki i realizacji .

Widać bardzo duże doświadczenie Roberta jako tradera .

Wiedza przekazywana jest w bardzo zrozumiały sposób , zagrania są dobrze tłumaczone i analizowane.

Najważniejsze ,że Robert jest bardzo autentyczny w tym co przekazuje .

Jego zaangażowanie w projekt i uczestników ZakopiecFX Members w 100%.

Artur P.
Verified

Projekt ZakopiecFX Members

Rated 5,0 out of 5
2023-04-15

Spora dawka wiedzy . Takiego podejscia do wykresów jak Robert ma to jeszcze nie widziałem. Szukałem strategii która przypasuje do mojego sposobu i znalazłem u Zakopca 🙂

Bardzo polecam !

Tomek M.
Verified

Projekt ZakopiecFX Members

Rated 5,0 out of 5
2023-04-15

Robert, dziękuję za warsztaty. To było bardzo rozwijające doświadczenie, które pozwoliło mi skupić się na podstawowych ale właśnie najważniejszych zagadnieniach, bez których opanowania nawet najlepsza strategia nie pomoże. Wnosisz olbrzymi spokój i dużo pozytywnej energii. Jeżeli ktoś chce podejść do tradingu profesjonalnie to możliwość współpracy z Robertem jest bezcenna. Cieszę się, że mogłem być w pierwszej grupie bo znając życie chętnych z czasem będzie tylu, że będzie problem się zapisać. Pozdrawiam też całą grupę, super było z Wami spędzić te 2 tygodnie.

ARTUR S
Verified

Projekt ZakopiecFX Members

Rated 5,0 out of 5
2023-04-15

Dużo konkretów. Robert lubi się rozgadywać co dla mnie jest dużym plusem . A czasem wyjaśnienie pewnych niuansów wymaga więcej czasu.

System sam prosty, ale skuteczny. Położony był duży nacisk na procedury startowe ,psychologię , mentalność co jest szalenie istotne. Miła atmosfera też swoje robi. Bez spiny , bez pospiechu. Polecam!

Tomasz S
Verified

Projekt ZakopiecFX Members

Rated 5,0 out of 5
2023-04-15

Wydawało się, że to kolejne szkolenie.

Nie było tak różowo. Brałem udział w pilotażowym odcinku trwającym 1 tydzień.

Prosta strategia wydawała sie za prosta, ale okazuje się, że co proste to skuteczne.

Najtrudniejsze dla mnie było robienie zadań.

Trzeba robić notaki o zagraniach. Dlaczego? ile kiedy?.

Jak się czułem.

Bardzo dużo tego, ale przez to człowiek skupia się na tradingu a nie błądzi.

Extra. Polecam każdemu kto się nadal miota.

Brawo Ty – Zakopiec

Andrzej K.
Verified

Projekt ZakopiecFX Members

Rated 5,0 out of 5
2023-04-15

Projekt ZakopiecFX był dla mnie drogą do harmonicznego zarządzania czasem przeznaczonym do tradingu. Podzielnie czynności na przygotowanie, wypełnienie i podsumowanie daje możliwość późniejszej weryfikacji co robimy źle a co przynosi efekt w postaci stałego profitu na kontach. Okazało się że technika zagrań nawet ta najprostsza daje bardzo dobre dochody ale musi się opierać na zasadach i systematyce. Projekt Roberta jest inny niż wszystkie które do tej pory przeszedłem bo głównie kładzie nacisk na uporządkowanie tego co w nas już jest. Uwierzyłem że z moją wiedzą i jego zaleceniami mogę zmienić statystyki niepowodzeń strat uprawiających Forex. Jestem pewny, że założenia Projektu oprócz giełdy można wprowadzić do wielu innych działań w naszym życiu i też dadzą bardzo dobre efekty. Robert, bardzo dziękuję.

MARCO MARCELI
Verified

Projekt ZakopiecFX Members

Rated 5,0 out of 5
2023-04-15

Hejka, przepraszam ale musze odpuscic poki co.

Strategia wyglada naprawde dobrze ale uswiadomilem sobie wczoraj podczas zooma ze nie jest ona dla mnie w obecnej sytuacji.

Nie ukrywam ze kiedys moze chcialbym wrocic do tego tematu jesli bedzie taka mozliwosc ale poki co to nie ma sensu z mojej strony.

W ogole cale Twoje podejscie do tego szkolenia to jestem mega pozytywnie zaskoczony, nigdy nie spotkalem sie z takim profesjonalizmem i to w tak smiesznej cenie.

Dlatego tymbardziej żałuje ale mysle ze mnie zrozumiesz

Bartek O.
Verified
5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 21 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%